دانستنی ها

راز پارسی » دانستنی ها

پاپریکای دودی یا کلاسیک؟ مساله این است!

پاپریکای دودی یا کلاسیک؟ مساله این است!
تفاوت‌ها، کاربردها و دستور چند غذای خاص با این ادویه خوش‌رنگ در دنیای رنگارنگ ادویه‌ها، پاپریکا مثل یک ستاره می‌درخشه؛ هم به غذا رنگ می‌ده، هم طعم. اما اگه تا حالا موقع خرید با دو گزینه‌ی «پاپریکای کلاسیک» و «پاپریکای دودی» مواجه شدی و برات سؤال پیش اومده که فرقشون چیه و کدومش بهتره، این مقاله مخصوص توئه.   پاپریکا چیست؟ پاپریکا پودریه که از فلفل دلمه‌ای خشک‌شده یا فلفل‌های …
ادامه مطلب

زعتر در آشپزی، ۷ غذای ساده و خوشمزه با این ادویه خاص

زعتر در آشپزی، ۷ غذای ساده و خوشمزه با این ادویه خاص
  اگه دنبال یه ادویه متفاوت، خوش‌عطر و چندکاره هستی که طعم غذاهات رو یه‌دفعه حرفه‌ای کنه، وقتشه با زعتر آشنا شی! زعتر یه ترکیب سنتی از آشپزی لبنانی، سوری و حتی مصریه که حالا کم‌کم داره جای خودش رو توی آشپزخونه‌های ایرانی هم پیدا می‌کنه. ترکیبی از آویشن، کنجد برشته، سماق، مرزنجوش و گاهی کمی نمک و پونه که وقتی روی غذا می‌ریزه، هم عطرش آدمو می‌گیره، هم مزه‌ش یه …
ادامه مطلب

پودر لیمو عمانی معمولی یا ممتاز؟

پودر لیمو عمانی معمولی یا ممتاز؟
تفاوت‌ها، کاربردها و انتخاب هوشمندانه در آشپزی ایرانی پودر لیمو عمانی یکی از اون ادویه‌های خاص و محبوبه که وقتی به غذا اضافه می‌شه، یه عطر و طعم سنتی و خوشایند به کل آشپزخونه می‌ده. اما شاید برای شما هم این سؤال پیش اومده باشه که: پودر لیمو عمانی معمولی بهتره یا ممتاز؟ اصلاً فرقشون چیه؟ و تو چه غذاهایی باید از هرکدوم استفاده کنیم؟ در این مقاله، با نگاهی …
ادامه مطلب

ادویه قرمه‌سبزی، راز پنهان یک خورشت ماندگار

ادویه قرمه‌سبزی، راز پنهان یک خورشت ماندگار
وقتی حرف از غذای ملی ایرانی‌ها به میون میاد، خیلیا بی‌درنگ اسم قرمه‌سبزی رو میارن. یه خورشت خوش‌رنگ و لعاب، با عطری که از چند کوچه اون‌ورتر هوش از سر آدم می‌بره. اما این شاهکار آشپزی، یه راز داره که کمتر کسی بهش توجه می‌کنه: ادویه مخصوص قرمه‌سبزی. توی این مقاله، قراره از این راز پرده‌برداری کنیم و ببینیم چطور ترکیب درست ادویه‌ها، می‌تونه قرمه‌سبزی رو از یه غذای خوشمزه …
ادامه مطلب

غذاهایی که با پودر لیمو عمانی، چند برابر خوشمزه‌تر می‌شن!

غذاهایی که با پودر لیمو عمانی، چند برابر خوشمزه‌تر می‌شن!
وقتی صحبت از طعم و عطر خاص در آشپزی ایرانی به میان می‌آید، بی‌شک لیمو عمانی یکی از اولین نام‌هایی است که به ذهن می‌رسد. حالا تصور کنید این طعم اصیل، در قالب پودر لیمو عمانی وارد بازی شود؛ یعنی سرعت، سهولت و شدت بیشتر عطر! در این مقاله قراره با هم مرور کنیم که پودر لیمو عمانی دقیقاً چیه، چه خواصی داره و مهم‌تر از اون: کدوم غذاها با …
ادامه مطلب

پاپریکا در برابر اسلایس پاپریکا: نبرد فلفل‌های خوش‌رنگ!

پاپریکا در برابر اسلایس پاپریکا: نبرد فلفل‌های خوش‌رنگ!
تا حالا شده برای یه غذای خوشمزه، توی کابینت ادویه‌ها دنبال پاپریکا بگردی و با دو تا موجود متفاوت روبرو بشی؟ یکی پودر پاپریکا که مثل یه کوه آتشفشان کوچیک، قرمزه و اون یکی اسلایس پاپریکا که شبیه برگ‌های پاییزی نارنجی و قرمزه؟ اگه جوابت مثبته، پس تنها نیستی! خیلی‌ها فکر می‌کنن این دو تا یکی هستن، اما باید بگم که سخت در اشتباهید، رفقا! این دو تا فرق‌های اساسی …
ادامه مطلب

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید