اگه دنبال یه ادویه متفاوت، خوشعطر و چندکاره هستی که طعم غذاهات رو یهدفعه حرفهای کنه، وقتشه با زعتر آشنا شی!
زعتر یه ترکیب سنتی از آشپزی لبنانی، سوری و حتی مصریه که حالا کمکم داره جای خودش رو توی آشپزخونههای ایرانی هم پیدا میکنه. ترکیبی از آویشن، کنجد برشته، سماق، مرزنجوش و گاهی کمی نمک و پونه که وقتی روی غذا میریزه، هم عطرش آدمو میگیره، هم مزهش یه تَرکیب ترش و گرمی داره که کمتر جایی پیدا میشه.
توی این مقاله، ۷ غذای ساده ولی فوقالعاده خوشمزه رو معرفی میکنیم که با یه قاشق زعتر، انگار از یه آشپز لبنانی حرفهای بیرون اومدن!

۱. نان زعتر؛ صبحانهای دلچسب به سبک خاورمیانه
کافیه کمی زعتر رو با روغن زیتون ترکیب کنی و روی خمیر نون پهن کنی. بعدش بفرستش توی فر.
نتیجه؟ یه نون گرم، معطر و وسوسهانگیز که میتونه صبحونهت رو تبدیل به یه تجربه خاص کنه.
پیشنهاد: با پنیر فتا یا ماست چکیده بخورید. محشر میشه!

۲. پیتزا زعتر؛ برای عاشقان طعمهای متفاوت
زعتر رو میتونی جای سس گوجه روی خمیر پیتزا بریزی، بعد روش پنیر و زیتون و گوجه بذاری.
پیتزای بدون گوشت، سبک و گیاهی که عاشقش میشی.
مناسب برای شامهای سبک، رژیمی یا حتی افطار.

۳. سیبزمینی تنوری با زعتر
سیبزمینی خلالی یا قاچشده رو با روغن زیتون، نمک و زعتر مخلوط کن، بریز توی سینی فر و تنوریش کن.
نتیجه: سیبزمینی خوشعطر و سالمتر از سرخشده!
کنار مرغ گریلشده یا حتی به عنوان میانوعده عالیه.

۴. مرغ گریلشده با زعتر
یه ترکیب ساده از زعتر، آبلیمو، روغن زیتون و کمی سیر رندهشده رو بساز و مرغ رو توش مزهدار کن. بعدش گریل یا در تابه سرخ کن.
زعتر طعم و عطر عمیقی به مرغ میده که شبیه هیچ ادویه دیگهای نیست.
با برنج ساده یا نون پیتا سرو کنید.

۵. سالاد لبنانی با زعتر
سالاد سادهای از خیار، گوجه، پیاز و جعفری با کمی سماق، روغن زیتون و زعتر = یه طعم مدیترانهای خاص و جدید.
اضافه کردن کمی پنیر فتا یا زیتون سیاه، ترکیب رو کامل میکنه.

۶. دیپ ماست و زعتر
زعتر رو با ماست چکیده، سیر، روغن زیتون و کمی نمک ترکیب کن. یه دیپ عالی برای چیپس، نون پیتا یا کنار غذاهای گریلشده.
ساده، سالم، پر از عطر و کاملاً اشتهابرانگیز.

۷. تخممرغ نیمرو با زعتر
برای صبحانه یا شام سبک، تخممرغ نیمرو درست کن و روش زعتر بپاش.
زعتر باعث میشه طعم تخممرغ کاملاً عوض شه و از تکراری بودن دربیاد.
میتونی با نون تست یا نون سنگک هم سروش کنی.














